B&B Breskens

 

De geschiedenis van de term b&b gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, toen mensen vakanties of zakenreizen begonnen te plannen, en waarbij een voertuig het enige beschikbare vervoermiddel was. Hierdoor ontstond een vraag naar een meer permanente vorm van wonen en werd het belang van een “verblijfplaats” – een bed and breakfast – steeds groter.

Logies of bed and breakfast werd meer dan alleen een vakantievoertuig, het werd een thuisbasis waar mensen hun nachten doorbrachten. Hun onderdak was altijd een zorg voor hen, omdat ze slechts een paar uur van huis waren, maar ze wilden altijd gelukkig en comfortabel zijn, waar ze ook waren.

Een dergelijke accommodatie kan duur zijn, dus in plaats van hotels en motels die duur zijn, zochten mensen naar andere opties die beschikbaar waren zonder een grote hoeveelheid geld te investeren.

De populariteit van bed and breakfasts heeft generaties overleefd en het is nog steeds een zeer favoriete keuze van zowel oud als jong. De B&B is als een thuis weg van huis. Mensen kunnen nog steeds kiezen voor een verblijf in een traditioneel hotel, maar met alle voorzieningen van een comfortabele bed and breakfast, is de aantrekkingskracht onweerstaanbaar.

Er zijn verschillende soorten B&B’s beschikbaar. Er zijn luxueuze, typische en betaalbare en unieke en diensten. Er zijn verschillende soorten van de hedendaagse B & B’s, waaronder hotels, resorts, hutten, bed and breakfasts en thuis weg van huis. Bed and breakfasts worden als populair beschouwd vanwege hun betaalbaarheid, locatie en de verscheidenheid aan diensten die zij bieden.

Met de opkomst van het online winkelen en de distributie van producten via cyberspace, neemt ook de vraag naar dergelijke logiesdiensten toe. Van luxe tot standaard één-kamer hutten met twee aparte bedden, zijn er nog grotere opties, waaronder kitchenettes met roestvrij stalen eetsets, mini-eetkamer sets en iedereen kan een eenheid vinden die past bij hun voorkeuren.

De volledig uitgeruste keukens zijn voorzien van duurzame apparatuur en stijlvolle uitzichten. De eettafels zijn ruim en bieden plaats aan meer dan zes personen die tegelijkertijd kunnen zitten. Als u zich afvraagt welke faciliteiten worden geboden, dan kunt u er zeker van zijn dat u een geweldig verblijf zult hebben in een van de beste Bed and Breakfasts die heerlijk eten en de beste wijnen serveren.

Snelle internettoegang wordt bovendien mogelijk gemaakt door Wi-Fi-netwerken. Deze technologie wordt aanbevolen voor logiesverstrekkende bedrijven om hun gasten een probleemloze browse-ervaring te bieden. Het wordt ook gecombineerd met GPS-apparaten die worden gebruikt om extra informatie te verstrekken over de omgeving, bezienswaardigheden en aanbiedingen van nabijgelegen plaatsen.

Hoewel er verschillende redenen zijn waarom toeristen zich op bepaalde plaatsen zijn gaan concentreren, zijn sommige algemeen en andere specifiek voor deze sector. Een van de algemene redenen is de verlaging van de kosten voor het boeken van accommodatie. Zindelijkheid en comfort zijn twee belangrijke punten waarvan toeristen zijn gaan beseffen dat ze zich niet langer zorgen hoeven te maken tijdens lange reizen. Sir Richard Branson, die verrassend begon met het vliegen over de Atlantische Oceaan in een ballon, is een uitstekend voorbeeld van deze nieuwe vorm van toerisme die zelfs de meest verfijnde stadsbewoners over de hele wereld aanspreekt.

Reizigers willen al zo lang een stukje van deze glorieuze activiteit proeven dat de industrie tot zo’n grote bloei en ontwikkeling is gekomen. De horeca en het toerisme zijn van het grootste belang voor de economie van het land. Met de komst van nieuwe technologieën heeft de vraag naar tijdelijke werkvisa een hoogtepunt bereikt. Deze visumcategorie omvat gasten die willen werken in de VS, Mexico en Canada.

De Verenigde Staten staan bekend om hun bruisende en bedrijvige hoofdsteden. De steden New York, Los Angeles en Chicago staan bekend als zeer kosmopolitisch en de culturele weefsels die door hun steden zijn geweven, staan bekend als fascinerend en onstuimig. De bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van tijdelijk werk, hebben te maken gehad met een sterke toename van visa voor werk in de VS, Mexico en Canada.

De bloeiende woon- en gastvrijheidsindustrie is een groot segment van de Amerikaanse economie. Deze sector heeft een belangrijke rol gespeeld in het herstel van de VS van de grote recessie. De sector heeft echter ook een rol gespeeld in het creëren van het bloeiende nachtleven van San Francisco.

Garrison Keanor, mede-eigenaar van Beachbody San Francisco gelooft ook dat de populariteit van kamperen in de stad op een hoogtepunt is. Hij zegt: “Kamperen is als een sport. Mensen vinden het leuk om samen te komen rond het vuur en plezier te hebben.”

Hoewel de Dolphins Cove camping op minder dan een mijl van de stad ligt, biedt deze een camping aan die ongeveer een halve mijl van de stad ligt. De camping ligt aan de EA 111 en is gemakkelijk te bereiken via Mission Gorge Road. Er zijn een paar opties om uit te kiezen, evenals entertainment beschikbaar veiligheid. Drie van de vier locaties van Dolphins Cove geven gedegen service. Bezoekers kunnen genieten van de open lucht ’s nachts.

Er zijn zestien eengezinswoningen beschikbaar.

 

LEES MEER :