Bandages paard

 

 

 

 

Ik raad een veilige manier aan om dit verband aan te brengen:

Breng het verband grondig aan op de voet van uw paard, van de buitenkant van de voorvoet tot de binnenkant van de hiel, met gebruikmaking van de grootste centimeter van het verband. Denk eraan dat een bandage moet worden aangebracht overal waar de verwonding is vastgesteld, in het geval van de voet, de heup, de elleboog, de hand en de knie. Indien nodig kunt u het aroma optillen, om de aanwezigheid geacht te hebben die associatief letsel veroorzaakt.

Moet ik verband gebruiken voor een bortha shock?

Ja, paarden bandages worden aanbevolen voor pijnverlichting en verlichting van de esthetiek. Er bestaat een pijnstillende crème die kan worden gebruikt om de pijnen te verlichten. Als u last heeft van luchtweerstand en overbelasting door blessures, kunt u twee min. milde laxeermiddelen gebruiken en kunt u zonder pijnstilling verder fietsen!

Hoe lang moet ik deze bandage gebruiken voordat ik moet stoppen met rijden?

Je moet 24 uur wachten om de bandage te gebruiken. Houd er rekening mee dat een zwachtel meer kan irriteren, dus als u voelt dat u moet stoppen na een dompelpaard, kunt u direct een koude zwachtel aanleggen, waardoor het ongemak binnen 24 uur zal stoppen.

Hoeveel olie moet ik gebruiken?

Gebruik voor het aanbrengen niet te veel olie, want daar is het paard niet aan gewend, maar u moet de oliefactor aanbrengen. Ik raad niet aan om te gebruiken op droog en transpiratie. Alleen op katoenen bandages of latex. Verschillende lagen bandages zijn gelijk, en voor elk moet een andere hoeveelheid olie worden aangebracht. Als er te veel olie wordt gebruikt, krijgt de voet een groene kleur. U moet hier om de juiste redenen een verband gebruiken.

Een plat, hard deel van de voet dat vaak gewreven wordt?

Breng slechts een kleine hoeveelheid olie aan op een papier zoals een massagedroger of een medisch kompres. Zodra u tevreden bent dat de olie goed is aangebracht, brengt u een tweede laag aan. Gebruik niet meer olie dan dit, als het paard versleten is, dus verspil uw geld niet.

Bandageer de voet wanneer de bovenkleur van een paard blauw wordt na het rijden.

Bingo.

Als je te veel verband aanbrengt, tast dit de fascie aan en verandert de structuur van de voet. Het kan ook leiden tot een ontsteking van de fascie tot het punt dat een schoenzool geklemd en verbogen raakt, wat nog verergerd kan worden door het rijden, en zelfs kan voorkomen bij de “boutique” schoenen (Subaru, Marianas BMX).

Hoe vaak moet ik mijn verband schoonmaken?

Het is geen probleem, maar het is wel zo dat zwachtels vocht absorberen gedurende de hele levensduur van het verband. Maak het verband elke dag schoon, het is onvermijdelijk.

Een verband schoonmaken is een van de tegenstrijdige klusjes. SR4 Henry Brand zuignap heeft een goede functionaliteit, die niet zo goed is bij een grondige reiniging. Soms wordt het verband samengedrukt en voorzichtig gewassen, en het vocht wordt afgevoerd, maar soms wordt het verband juist vochtiger.

Hoe maak je een verband schoon?

Elke dag na het schoonmaken. Denk er ook aan dat u met een katoenen doek regelmatig tussen de voorkant van het verband en het buitenste deel van de huid wrijft, zodat het water de neiging zal hebben tussen die delen te dringen en ze te scheiden. Zachte en glanzende hemden maken het soms ook stuk, dus die moet u vermijden, niet alleen voor uw eigen comfort, maar ook voor de gezondheid van de dieren!

Water zuiveren, op een temperatuur van 50°C brengen, indien nodig, en 30 minuten wachten.

Hoe kom ik aan een schoenzool die tegen tandplak werkt?

Ik heb verschillende merken geprobeerd waarvan de schoenzool van het paard broos en breekbaar werd, en dan werden ze scherp in de nabije tenen of aan de uiteinden van de voorvoet. Helaas trekken ze ook bacteriën aan, en de schoenen gaan niet erg lang mee. Ik heb ooit een nieuwe schoen gebruikt, maar een verandering van leverancier leidde tot iets minder stijfheid. Ik heb een schoen uitgezocht die bij mijn voeten paste, die dicht bij de natuurlijke vorm lag. Het is heel comfortabel om ermee te lopen.

lees meer: