Puppycursus

 

 

 

 

 

Hondentraining is een van de oudste technieken die de mens ooit heeft geleerd, en het werkt nog steeds, zelfs al is de kunst nog zo oud dat ze een beetje aan het wankelen is gebracht. puppycursus is in wezen een manier om bepaalde grenzen te stellen tussen en aan de hond en een manier om zijn medewerking en respect te winnen.

Net als de man die zijn paard trainde om te rijden, heeft de mens het voordeel om veel andere dieren te bekijken en zijn of haar manier aan te passen om met hen te leven. In tegenstelling tot het paard, weten onze honden niet eens dat ze getraind worden en wij verwachten het van hen of leggen het hen op.

Honden die gedomesticeerd werden, waren een gelukkiger dier, gewoon omdat ze niet wisten hoe ze zonder hun meester moesten leven. De eerste dingen die de mens de honden leerde waren het in de holen houden en het vinden van voedsel. Honden zijn loyaal aan hun roedel en in mindere mate ook aan mensen.

Ik heb hier vier gedragingen opgesomd die misschien wel het belangrijkst zijn om in een puppy- en hondenschool naar te zoeken: afstemming op het gedrag van kinderen, positief gedrag, comfort met vreemden en positieve conditionering van de omgeving.

afstemmen op het gedrag van het kind

Een aanlijnende hond is het kind dat zijn of haar ouders accepteert als de legitieme Alpha leider. De aanlijnende hond begrijpt dat hij niet de Alpha-hond is, net als zijn eigenaar, en dat hij zijn brood moet verdienen en is gewoon niet bang om dat te doen.

De aanlijnende hond heeft een goede relatie met zowel zijn mens als zijn andere directe en groeiende familie roedel. Hij kan goed omgaan met andere honden en kinderen, en heeft een locatie waarvan hij weet dat die veilig en beveiligd is.

Positief gedrag

Een positieve hondentrainer werkt met honden om goede relaties op te bouwen tussen hem en zijn menselijke roedel. Dit type hond voelt een gevoel van eerlijkheid en heeft een sterke emotionele investering in het in goede conditie houden van de menselijke roedel en het voorzien van hun menselijke familie van de best mogelijke omgeving om een lange en gelukkige relatie te verzekeren.

Er kan veel veranderen als je een hond hebt met gedragsproblemen. Ik zeg niet dat een traumatische ervaring geen effect heeft op de lange termijn voor een hond die angst heeft, maar ik suggereer alleen dat het niet de oorzaak van het probleem is. Met het meeste probleemgedrag, stel ik voor om het probleem te behandelen en niet de symptomen, of je hebt een probleem op je handen.

Een hond kan getraind worden om veel dingen te veranderen. Maar als u wilt weten wat een groot effect heeft op het gedrag van een hond, zoek dan een hondenschool die gebruik maakt van natuurlijke gedragstherapeuten om al uw trainingsbehoeften te begeleiden. Natuurlijke gedragstherapeuten gebruiken hun eigen gespecialiseerde technieken, en er zijn geen gadgets of drugs om het gedrag van uw hond te veranderen.

Uiteindelijk wil je een hond die naar je opkijkt en je respecteert, zo niet gehoorzaamt en naar je kijkt voor richting. Je wilt een hond die als je hem roept onmiddellijk komt en een ander commando geeft voordat hij een traktatie krijgt.

Een hond gehoorzaamt je omdat hij je een plezier wil doen, meer dan welke andere reden dan ook, en de meerderheid van de honden die ik heb gezien die goed zijn opgeleid hebben nooit dit soort gedragsproblemen. In feite is dit bijna elke hond die ik heb gezien die goed is opgeleid en gezond en gelukkig zijn geweest voor hun hele leven. Dit is verreweg de beste manier om een hond goed opgevoed te krijgen voor de rest van zijn leven.

lees meer: