Trimsalon Uithoorn

 

 

 

 

 

Verzorging kan geweldig zijn, maar het vergt veel tijd en geduld. Elke leek die zegt dat hij er niet van houdt om hondenharen op te ruimen, zal het niet graag doen, ook al is dat waar.

Wat we hier hebben is een kans om een beetje te vertellen over het verzorgen van uw huisdieren, maar het gaat niet alleen over trimmen. Misschien is de beste manier om u te helpen iemand te laten vertellen die het proces heeft doorgemaakt en enkele van haar inzichten met u deelt.

Om te beginnen, moet u de vacht van uw huisdier kennen. Dit is het belangrijkste aspect van hondenverzorging. U moet de lengte en dikte van de vacht van uw huisdier bepalen. Als uw huisdier een dikke vacht heeft, moet u een lange nagel van uw huisdier knippen en de vacht boven de nagel afknippen.

Begin de verzorging met het borstelen van uw huisdier. Als uw hond een glanzende vacht heeft, zult u de vacht eerst nat willen maken om hem te laten stromen als de wind. Dit wordt over het algemeen gevolgd door het masseren van uw hond om te helpen eventuele strakke knopen los te maken. Dit wordt over het algemeen gevolgd door een goede borstelbeurt.

Het voorbaden van uw huisdier wordt over het algemeen gedaan om te helpen bij het verwijderen van de strakke knopen van losse vacht. Als u klaar bent, trekt u de lange haren eruit en knipt u ze af. Als uw huisdier een hond is met krullend haar, moet u het haar achter in zijn nek uit de knoop halen. Met een lange scherpe schaar kunt u dit het beste doen.

Wanneer je het haar van je hond knipt, wil je er zeker van zijn dat je tegen de nerf van de vacht in gaat. Deze is over het algemeen uitgetekend zodat u met een vrij brede slag kunt knippen. Dit is de richting waarin het haar van uw hond groeit. Zolang u tegen de haarrichting in en dwars op de haarrichting scheert, zult u geen problemen hebben met knippen.

Het leuke is dat als u in de vacht van uw hond gaat, dit een deel van de stijfheid uit het hele proces haalt. Het is veel gemakkelijker om de vacht netjes te knippen en uw hond zal het geweldig vinden omdat zijn vacht beter aanvoelt en vrolijker is.

Nu u geleerd hebt hoe u de vacht van uw hond correct knipt, wilt u misschien enkele verzorgingstips weten en één daarvan is vooral belangrijk voor honden met lang haar.

Sommigen van u willen hun haar misschien niet knippen, omdat het langer zal duren en omdat u een deel van hun haar zult verliezen. Normaal gesproken als je een dieren salon in gaat, trekken ze dit soort klanten aan en als je je hond trimt, verlies je veel tijd. Elk product voor langharige honden is een goede manier om veel extra uitval te voorkomen. Het is ook een goed idee om uw hond elke dag te borstelen om te voorkomen dat overtollig haar uitvalt, een huisdier met geborsteld haar is een gelukkig huisdier.

De dierensalon is een populaire plaats voor huisdieren, maar ook de baasjes moeten er bang voor zijn. Ga niet de dierensalon binnen met het idee dat je slecht behandeld gaat worden. Zie het als een ander lid van de familie.Klanten vaak vertrekken met hun haar gestyled en geknipt door een professional en het is goed voor u om hetzelfde te doen voor uw huisdier. Het duurt ongeveer 4 of 5 uur en blijf vooral rustig en word nooit boos op je huisdier. Deze professionals doen wat ze doen omdat het nodig is, niet om geld te verdienen.

Het is niet omdat u uw huisdier hebt laten verzorgen dat de rest van de diensten niet nodig zijn. Vergeet niet dat ze lang haar hebben en het is belangrijk om het te onderhouden. De shampoo isigal fases en het is niet goed voor uw huisdier en uw tapijt isires en het kan allergische reacties veroorzaken. Als je een allergische reactie ziet, is het een rode reactie en het lijkt een beetje op plantencacao (wat ik niet zou aanraden) of cederhout. U kunt vragen of uw huisdier een bepaald ingrediënt of allergeen kan verdragen. Een allergie kan net zoiets zijn als een verkoudheid bij mensen.

Enkele van de andere items in huisdierverzorgingsproducten zijn:

* Nagels knippen, ook dat is een bron van pijn voor uw huisdier. Veel dierentrimmers doen dit voor een goedkope prijs, dus vraag zeker naar de kosten. Het knippen van de nagels zelf is meestal heel gemakkelijk en een professionele trimsalon zal het snel en zonder stress kunnen doen. Als het buiten wordt gedaan, zorg er dan voor dat uw huisdier en de nagelknipper of dremel milieuvriendelijk zijn.

* De oren kunnen worden verwijderd en het haar kan worden weggehaald met een borsteltje met tanden. Er mag geen haar tussen de oren groeien en u moet de oorreiniger thuis gebruiken om bacteriële ophoping in de gehoorgang te helpen voorkomen.

* Teennagels moeten worden geknipt of bijgeknipt met een identiek knipmes; gebruik geen gewone schaar omdat die in de poot van de hond kan krullen en pijn kan doen als er aan wordt getrokken.

lees meer: