Hondenvoer bestellen

 

 

Ik kan me herinneren dat toen ik een kind was, alle snacks en traktaties die beschikbaar waren voor de hond “junk food” werden genoemd. Waarom? Omdat dat is wat er meestal in werd gestopt, en nog steeds wordt gedaan als je een dierenvoedingswinkel bezoekt.

Ga nu snel vooruit naar vandaag en u zult verschillende duidelijk aangegeven soorten hondenvoer zien. U zult zien dat deze voeders niet alleen op de markt worden gebracht om uw hond te laten stoppen met eten en bewegen, maar om uw hond lichamelijk fit en gezond te laten zijn. Wanneer u de AAFCO (Association Of American Feed Control Offices) bekijkt, zult u zien dat er acht verschillende soorten hondenvoer zijn die legaal voor uw huisdier gebruikt kunnen worden.

Het eerste waar u naar wilt kijken is een algemene vuistregel, en dat is het “wassen” of afspoelen van het voer van uw hond, omdat fabrikanten vaak zoveel water gebruiken dat de voedingsstoffen eruit worden gewassen. Het is vooral belangrijk om alle traktaties die u uw huisdier geeft uit te spoelen.

U moet de exacte portiegrootte weten en niet de porties per gewicht voor het voer van uw hond. Als uw hond bijvoorbeeld 30 pond weegt, moet hij drie tot vier kopjes voer per dag krijgen.

U moet bedenken dat het voeren van tafelresten of “mensenvoer” aan uw hond een absolute no-no is. Menselijk voedsel leidt tot overgewicht en een lijst van ernstige gezondheidsproblemen voor uw hond. Onder deze gezondheidsproblemen die u bij honden aantreft is een hoge bloeddruk, een verhoogde hartslag en hartkwalen. Wat ook niet helpt is het feit dat tafelresten vaak door jonge kinderen worden klaargemaakt en uw hond eraan herinneren dat mensenvoeding iets is wat niet aan hen mag worden gegeven.

Als u een hond hebt, is het uw verantwoordelijkheid om uw hond gezond te houden door hem of haar de best mogelijke voeding te geven. Tafelresten en menselijke voeding mogen nooit aan een hond worden gegeven. Als u een hond hebt, vindt u het geen prettige gedachte om te zien dat uw hond eten uit een schaal op tafel haalt als u er niet bent. Wat u ook niet mag laten gebeuren is dat uw hond een kieskeurige eter wordt.

Als u een zeer grote hond hebt, zult u ervoor willen zorgen dat het voer dat u hem geeft de juiste hoeveelheid voedzame ingrediënten bevat, en dat het voer op de juiste manier aan hem wordt aangeboden. Het belangrijkste ingrediënt moet vlees zijn. Dus als u hondenvoer voor uw hond wilt kopen, zorg er dan voor dat het hoofdingrediënt vlees is, en niet een of ander bijproduct zoals tarwe.

Menselijk voedsel dat veilig is voor uw hond om te eten, maar misschien niet geschikt is voor het dieet van de hond, moet als traktatie worden gegeven. Dit moet een traktatie zijn die niet te vet is. Diabetes en een opgeblazen gevoel zijn twee van de belangrijkste problemen die kunnen worden veroorzaakt door uw hond regelmatig menselijke voeding te geven.

Het voeren van uw hond met het juiste hondenvoer, dat behoort tot een hoge kwaliteit hondenvoer, is iets waar u last van moet hebben. Als u een hond krijgt, moet u zich bewust zijn van het feit dat u de voeding van uw hond in de gaten moet houden. Dit is iets dat in de gaten moet worden gehouden om ervoor te zorgen dat uw hond niet aankomt en de juiste hoeveelheid voedsel eet.

lees meer: