Gietvloeren Utrecht

 

Ondervloeren zijn te vinden in bijna elke bestaande woning. Misschien weet u niet dat u in feite de hele vloer kunt veranderen – als u de ruimte hebt – door een gedeelte van de bestaande vloer te voorzien van tapijt (“speelruimte”) en daar vervolgens een nieuwe betonnen vloer van dezelfde grootte overheen te storten. Dit is een leuk project of, als u wat avontuurlijker bent aangelegd, kunt u het zelfs zelf doen. Trouwens, een nieuwe vloer is een belangrijk verkoopargument in de meeste huizenverkoopsituaties. Voeg een nieuwe inritvloer toe aan uw garage op een gedeelde verdieping met een wasruimte, de kinderkamers en de eetkamer en u heeft zojuist waardevolle vierkante meters aan uw huis toegevoegd.

Huiseigenaren vragen vaak: “Wat is een gietvloer?” Laten we de details eens bekijken.

Het verschil tussen een giet-en-order vloer en een traditionele custom-vloeren vloer, is dat met giet-en-order uw vloer zal worden gebouwd om de exacte afmetingen en dan de gietplaten zullen met de hand worden gegoten uit schrootjes van wat wordt genoemd een “gegoten betonnen vloer dikte”. U vindt geen geprefabriceerde ontwerpen als deze overal in een huis remodeling of bouwsector. Met dit type van afwerking kan de vloer worden gevormd, gesneden en gevormd met handgereedschap vergelijkbaar met koude beitels.

Giet-en-orde vloeren zijn niet overgewaardeerd voor alle vloeren. Met een blootgelegde aggregaat afwerking, detraditionele vloer levensduur is sterk verhoogd van ons denken door middel van het ontwerp planningsprocessen die “mill-order” duurzaamheid, dus het voorkomen van zowel voortijdige en voortijdige machine slijtage. Dit type custom-Hall vloer wordt zelden gezien in woningen waar dan ook in het land – zelfs in high-end nieuwbouw.

Gietbeton is ideaal voor huiseigenaren die willen genieten van de esthetiek en de lange levensduur van een mooie met de hand gegoten vloer, maar de functionaliteit en duurzaamheid van een droog gegoten functionele ongelijk met een technisch product willen.

Onze reactieve giettechnologie en geavanceerde gripgevoelens bieden een zeer kosteneffectieve manier om een lange levensduur te garanderen door middel van verschillende procedures en verhogen de toepassingskwaliteit. Een typisch systeem gebruikt veel lichter, oppervlaktevriendelijk beton dat nooit verhardt of bezinkt. Deze lange levensduur is met het blote oog duidelijk, maar in de manier waarop beton wordt gestort niet.

Door de integratie van speciale en speciale materialen in de fundering of secundaire metselwerklaag, giet-blok beton is zowel sterker en beter bestand tegen beweging in verband met beweging als het grootste deel van het beton wordt naar achteren gegoten. Bij het overwegen van de verslechterende betonnen fundering van een huis, het afwerken van een kelder of het vervangen van gescheurd betonnen dek, of het patchen van een betonnen muur met een modern ontworpen systeem om de structuur te ondersteunen vereist een ingenieur voor meer geavanceerde planning.

Wanneer u de architect het huis laat bouwen, zorgt hij voor diepgaande en exacte berekeningen die zullen resulteren in een geconstrueerd systeem dat de structuur kan dragen. Ons proces werkt platen zodanig af dat ze een zeer sterke ondersteuning vormen voor de vloer en (oys) wand van de constructie. In gevallen waarin een betonnen muur met een afwerking van blokken te veel ziektekiemen vertoont, moet deze worden versterkt met behulp van wapening. De kosten van het wapenen van een blokmuur vóór het storten zijn veel hoger dan bij ons engineered proces.

De keuze is dus geheel aan u en uw huis.

De jaarlijkse kosten van de bouw, of het rendement op de investering, kunnen veel lager uitvallen dan anders, indien de controles worden gebruikt om toekomstige renovaties tegen te houden.

Er is meer winst met unieke upgrades zoals zonnepanelen, trainingsfaciliteiten voor werknemers, buitenentertainment, thuisbioscoopsystemen en restaurantstations. Uw tijd, talent en geld staan op het spel. Het is veel winstgevender om te profiteren van uw bestaande eigendom door het maken van upgrades zoals deze dan het is om geld te besteden slepen oude structuur naar de stortplaats.

Het zou kosteneffectief zijn om waarde toe te voegen aan uw bestaande huis, in plaats van dure renovaties uit te voeren. Uw huis heeft al een marktwaarde die uw blijvende investering waard is.

het overdragen van die waarde stoot Runlection voor uw eigendom.

Uiteindelijk is elk huis op de markt: Bouwkundige staat en rendement op investering

Als je een huiseigenaar bent en merkt dat je een aantal renovaties wilt uitvoeren om de kwaliteit en/of waarde van je huidige woning te verbeteren, zijn er een aantal eenvoudige, en relatief goedkope stappen te nemen.De eerste stap die je moet nemen is om kleine reparaties uit te voeren aan een kamer in je huis. U zou reparaties kunnen overwegen zoals:

Een keukenrenovatie kan van uw huis een aantrekkelijker en comfortabeler plek maken om te wonen.

 

LEES MEER :